Author Topic: EDDERKOPPFORUMET, HVA NÅ?  (Read 298 times)

Offline H. Løvbrekke

  • Artskoordinator
  • **
  • Posts: 4986
EDDERKOPPFORUMET, HVA NÅ?
« on: August 08, 2017, 09:21:23 PM »
Hei :)
Edderkoppkroken sitt forum, hvilken funksjon har det i dag?
Det er et spørsmål jeg har stillt meg selv i det siste.
Det er sjelden det kommer inn spørsmål, så det er mer eller mindre et dødt forum. De aller fleste av de som var aktive her inne er det ikke lenger av ulike forståelige grunner, det er vel stort sett Bjarte som legger ut noe nå. Jeg gjennomgår jevnlig de nye medlemsforespørsmålene, men stort sett er det spam, og det er det mye av.

Er edderkoppinteressen på et lavmål her i landet nå i forhold til før, eller foregår det på andre fora?

Skal innrømme at det i det siste har vært tungt og ensomt her inne og tungt å dra lasset alene, med  få å dele innteressen med :'(.

Det er stor innteresse for andre insektgrupper, spesiellt sommerfugler,  men jeg hadde håpet det hadde kommet noen nye til også på edderkoppfronten.
Eller er det bare å akseptere at det er så få som er engasjert med edderkopper og at et engasjemang her inne ikke har noe for seg lenger?

Så tanken på hva jeg skal gjøre fremover dukker oftere og oftere opp.

Er det vits i å fortsette arbeidet?

Hadde satt pris på noen tilbakemeldinger og andre sine refleksjoner over dette, men også for å teste om noen fremdeles bruker forumet?

Mvh
Harald

Offline H. Løvbrekke

  • Artskoordinator
  • **
  • Posts: 4986
Re: EDDERKOPPFORUMET, HVA NÅ?
« Reply #1 on: August 12, 2017, 05:06:15 PM »
-

Offline Bjarte Aadland

  • Artskoordinator
  • **
  • Posts: 4460
  • Stord,Sunnhordland
Re: EDDERKOPPFORUMET, HVA NÅ?
« Reply #2 on: August 21, 2017, 06:08:42 PM »
Enig med deg Harald-det vart brått veldig stille her inne,er vel berre på dette forumet ein kan få gå skikkeleg i djupna,diskutera og få hjelp med t.d. vanskelege linyphiidefunn.Antal torner/uklare vuvlabilder osb blir for krevande på ei lukka edderkoppfacebookside.Facebooksida er flott den,men har ein annan funksjon enn Edderkoppkrokens forum.
Ser jo og sjølv at nyfunn blir sjeldnare og sjeldnare for eigen del-krev litt meir av meg sjølv å ta ut og leita no.Har dermed byrja sjå etter planter og insekt som sommarfuglar,biller,augnestikkarar osb.Til det får eg hjelp på ulike lukka facebooksider,men ingen av desse er i nærleiken av det Edderkoppkroken var i seriøsitet og hjelpsomhet :)
Er vel blitt slik at eg like godt kan senda mail med bilder til Harald for å få hjelp med funn eg slit med-føler vel at eg heldigvis er blitt ganske sjølvhjulpen,eller så hadde vel hobbyen min stranda.


Bjarte